Sammanfattning natt

2016-09-20 05:55:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

God morgon. här presentras ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

21.43 Skara, misshandel
Polis larmas till ett bråk på Skaraborgsgatan där det enligt uppgift pågår ett bråk mellan två ungdomsgäng (6-8 personer). Tillhyggen i form av påkar används i bråket. En yngre man få föras till sjukhus i ambulans med skador i ansiktet. Polis som kommer till platsen tar upp anmäla om misshandel. Okänt hur många som varit inblandade i bråket. Några personer försvann på moped innan polis kom till platsen. Ingen gripen.

22.43 Dals Ed, rattfylleri
Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Storgatan. Föraren misstänks för rattfylleri och passageraren misstänks vara narkotikapåverkad. Båda får följa med för provtagning och vidare utredning.

22.26 Göteborg, inbrott
Polis larmas till Tretjärnsskolan i Lövgärdet. Där går ett inbrottslarm. Vittne ser dessutom hur flera personer bär ut föremål från skolan. Polis som kommer till platsen ser att en ruta är krossad och att tjuvarna tagit sig in den vägen. Okänt vad som stulits. Ingen gripen.

00.29 Mölndal, misshandel
Polis larmas till en bostad i Mölndal. Två män har slagits och den ena mannen har fått skador efter en kniv. Inga allvarligare skador men mannen fick besöka sjukhus för att se till sina skador. En man gripen misstänkt för grov misshandel. 

00.59 Kungälv, skadegörelse
Polis kallas till Komarken där vittne sett två yngre personer på moped som åkt runt i området och misstänks ha tänt eld i olika föremål. Polisen upptäcker att dett brunnit i två olika parasoll utanför två olika matbutiker 

01.30 Munkedal, rattfylleri m.m.
Vid en poliskontroll i Gläborg avviker en bil utan att stanna på tecken. Polisen följer efter bilen som dock försvinner. Bilen upptäcks igen vid Saltkällemotet där polispatrull får stopp på bilen. I bilen finns en man och en kvinna. Mannen som är förare saknar körkort och misstänks för rattfylleri genom påverkan av narkotika och olovlig körning. Kvinnan misstänks vara narkotikapåverkad och får därför följa med för vidare utredning. Mannen är i 50-årsåldern och kvinnan i 30-årsåldern.

01.58 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis larmas till en brand i Fiskebäck. Det är en förrådsbyggnad som är ihopbyggd med ett boningshus som brinner. Räddningstjänsten släcker branden som kan misstänkas vara anlagd. Platsen spärras av för teknisk undersökning och en anmälan om misstänkt mordbrand. 

Se händelsen på polisen.se